Jadłospis 19-22.03.2017r

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
19.06. ZUPA  POROWA, CHLEB 300 115 SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE
  GULASZ  WIEPRZOWA 140 264  
  KASZA   JĘCZMIENNA 145 164  
  BUKIET WARZYW 100 46  
  KOMPOT 200 58  
  CIASTECZKA OWSIANE 135 133  
         
20.06. ZUPA JARZYNOWA,CHLEB 300 94 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE
  RACUCHY Z JABŁKAMI 293 487 GLUTEN,JAJA
  POLEWA JAGODOWA 190 150 PROD.MLECZNE
  CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA  50        140 GLUTEN
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78  
         
21.06. BARSZCZ BIAŁY, CHLEB 300 70 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE
  GOŁĄBKI Z MIĘSEM  I  Z RYŻEM 250 364  
  SOS POMIDOROWY 60 30  
  SOK 100% 200 94  
         
         
         
22.06. ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM,CHLEB 300 151 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE
  SCHAB PIECZONY W SOSIE WŁASNYM 120 268  
  ZIEMNIAKI 150 220  
  SAŁATA W SOSIE WINEGRET 36 74  
  KOMPOT TRUSKAWKOWY 200 78  
         
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

JADŁOSPIS 19- 22.06.2017.