JADŁOSPIS 03-07.10.2016r

  MENU WAGA g KALORIE ALERGENY
03.10. ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE
  GULASZ WIEPRZOWY 140 264
  KASZA GRYCZANA 150 168
  SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ 149 38
  SOK 100% 200 62
 04.10. ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM,   CHLEB 300 85 SELER,PROD.MLECZNE
  KOTLET DROBIOWY 119 221  GLUTEN,JAJA
   ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNY
  MIZERIA –OGÓREK Z JOGURTEM GRECKIM  100 39 PROD.MLECZNY
  KISIEL –WYRÓB WŁASNY 200 66
  POMARAŃCZA 110 70
05.10. ZUPA JARZYNOWA , CHLEB 300 107 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE
  ŁAZANKI ZKAPUSTĄ I MIĘSEM 311 403 GLUTEN
  KOMPOT 200 76
  CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA 50 220 GLUTEN
06.10. KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ,CHLEB 300 107 SELER
  SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM 97 187
  KOPYTKA 157 276 GLUTEN,JAJA
  SAŁATA ZSOSEM WINEGRET 36 74
  HERBATA OWOCOWA 200 78
07.10. ZUPA OGÓRKOWA,CHLEB 300 85 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY
  MIRUNA PANIEROWANA 60 83 RYBA
  ZIEMNIAKI 190 150 PROD.MLECZNE
  SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI 151 85 PROD.MLECZNE
  KOMPOT OWOCOWY 200 78
 

 

 

.

 

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011