Jadłospis 24-28.10. 2016r

  MENU WAGA g KALORIE ALERGENY
24.10. ZUPA  KOPERKOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE
  SPAGETTI 49         167 GLUTEN
  SOS MIĘSNO-WARZYWNY 135 248
  BANAN 140 133
  KOMPOT 200 78
 
 
 25.10. ZUPA  BROKUŁOWA,   CHLEB 300 85 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE
  GULASZ WIEPRZOWY 140 264  GLUTEN,
   KASZA GRYCZANA 150 168
  SURÓWKA Z OGÓRKÓW KISZONYCH  100  46
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200  66
 
26.10 ROSOLNIK Z KASZĄ MANNĄ, CHLEB 300 107 SELER, GLUTEN,
  KLUSKI Z MIĘSEM 227 530 GLUTEN
  SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY 130 69
  KISIEL  – WYRÓB WŁASNY 200 71
  CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA 50 220  GLUTEN
 
 
27.10. KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY,CHLEB 300 126 SELER,GLUTEN
  SCHAB W SOSIE WŁASNYM 100 155
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE,
  BUKIET WARZYW 100 51
  KOMPOT 200 78
 
28.10. ZUPA JARZYNOWA,CHLEB 300 130 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE
  NALEŚNIKI Z SEREM 237 442 GLUTEN JAJA,PROD.MLECZNY
  POLEWA JOGURTOWO-MALINOWA       120 78 PROD.MLECZNY
  WODA MINERALNA       500 0
 
 

 

 

.

 

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

JADŁOSPIS 24- 28.10. 2016