MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | ||
06.03. | ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | ||
KASZA GRYCZANA | 145 | 215 | |||
SURÓWKA Z KISZONYCH OGÓRKÓW | 100 | 46 | |||
CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA | 50 | 200 | GLUTEN | ||
HERBATA OWOCOWA | 135 | 62 | |||
07.03. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
KOTLET Z KURCZKA PANIEROWANY | 120 | 146 | GLUTEN,JAJA | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
SAŁATKA WIOSENNA | 80 | 45 | |||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
08.03. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
MIRUNA SMAŻONA | 158 | 282 | GLUTEN,JAJA,RYBA | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY | 200 | 72 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | |||||
09.03. | ZUPA GROCHOWA,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN, | |
PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE PIECZARKOWYM | 120 | 221 | JAJA,GLUTEN | ||
KLUSKI ŚLĄSKIE | 160 | 247 | GLUTEN,JAJA | ||
BUKIET WARZYW | 100 | 59 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
10.03. | BARSZCZ CZERWONY, CHLEB | 300 | 120 | SELER,GLUTEN.PROD.MLECZNE | |
PIEROGI RUSKIE | 224 | 403 | JAJA,GLUTEN, PROD.MLECZNE | ||
MAŚLANKA | 120 | 41 | PROD.MLECZNE | ||
SOK WIELOOWOCOWY | 200 | 80 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 06.03.- 10.03.2017.