| MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
| 20.03. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
| KLUSKI NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 530 | GLUTEN | ||
| SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY | 122 | 86 | |||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 60 | |||
| MANDARYNKA | 90 | 40 | |||
| 21.03. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
| KOTLET Z PIERSI KURCZAKA | 119 | 221 | GLUTEN ,JAJA | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 157 | 276 | PROD.MLECZNE | ||
| SAŁATKA WIOSENNA Z SOSEM WINEGRET | 80 | 45 | |||
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
| 22.03. | ZUPA FASOLOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN, | |
| PIEROGI LENIWE | 295 | 479 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNE | ||
| MARCHEWKA Z JABŁKIEM | 130 | 176 | |||
| KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 72 | |||
| CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA | 30 | 62 | GLUTEN | ||
| 23.03. | ZUPA BROKUŁOWA,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
| MAKARON SPAGETTI | 50 | 167 | GLUTEN | ||
| SOS –MIĘSO,PIECZARKI,POMDORY | 135 | 248 | |||
| SOK JABŁKOWY 100% | 200 | 94 | |||
| 200 | 68 | ||||
| 24.03. | ZUPA POROWA,CHLEB | 300 | 100 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
| KTLET MIELONY Z MIRUNY | 139 | 250 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
| SURÓWKA ZKISZONEJ KAPUSTY | 100 | 71 | |||
| HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 60 | |||
|
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 20- 24.03. 2017
