MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | ||
03.04. | ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
GULASZ WIEPRZOWA | 140 | 264 | |||
KASZA GRYCZANA | 145 | 164 | |||
SURÓWKA – KISZONE OGÓRKI Z MARCHEWKĄ | 100 | 46 | |||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 58 | |||
BANAN | 135 | 133 | |||
04.04. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
FILET DROBIOWY W SOSIE WŁASNYM | 94 | 123 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
SAŁATA LODOWA Z JOGURTEM GRECKIM | 41 | 40 | PROD.MLECZNE | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
05.04. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
MAKARON Z SEREM | 250 | 364 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNE | ||
MARCHEWKA Z JABŁKIEM | 130 | 60 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 72 | |||
06.04. | KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY, CHLEB | 300 | 151 | SELER,GLUTEN | |
PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE KOPERKOWYM | 120 | 385 | JAJA,GLUTEN | ||
RYŻ | 150 | 220 | |||
BUKIET WARZYW | 100 | 59 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 58 | |||
07.04. | BARSZCZ CZERWONY, CHLEB | 300 | 100 | SELER,GLUTEN.PROD.MLECZNE | |
PIEROGI RUSKIE | 224 | 282 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE | ||
MAŚLANKA | 120 | 40 | PROD.MLECZNE | ||
WODA MINERALNA | 500 | 0 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 03- 07.04. 2017.