MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
10.04. | ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE |
KLUSKI ŚLĄSKIE NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 530 | GLUTEN | |
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY | 130 | 69 | ||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 62 | ||
11.04. | ROSÓŁ Z KASZĄ MANNĄ, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN |
BIGOS Z MIĘSEM I KAPUSTĄ | 300 | 300 | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
KIWI | 80 | 56 | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
12.04. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE |
RYŻ ZAPIEKANY Z JABŁKAMI | 200 | 282 | ||
POLEWA MALINOWO-JOGURTOWA | 120 | 78 | PROD.MLECZNE | |
HERBATA OWOCOWA | 200 | 72 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 10.04.- 12.04. 2017.