MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
19.06. | ZUPA POROWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE |
GULASZ WIEPRZOWA | 140 | 264 | ||
KASZA JĘCZMIENNA | 145 | 164 | ||
BUKIET WARZYW | 100 | 46 | ||
KOMPOT | 200 | 58 | ||
CIASTECZKA OWSIANE | 135 | 133 | ||
20.06. | ZUPA JARZYNOWA,CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE |
RACUCHY Z JABŁKAMI | 293 | 487 | GLUTEN,JAJA | |
POLEWA JAGODOWA | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
CIASTKA ZBOŻOWE BELVITA | 50 | 140 | GLUTEN | |
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
21.06. | BARSZCZ BIAŁY, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE |
GOŁĄBKI Z MIĘSEM I Z RYŻEM | 250 | 364 | ||
SOS POMIDOROWY | 60 | 30 | ||
SOK 100% | 200 | 94 | ||
22.06. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM,CHLEB | 300 | 151 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE |
SCHAB PIECZONY W SOSIE WŁASNYM | 120 | 268 | ||
ZIEMNIAKI | 150 | 220 | ||
SAŁATA W SOSIE WINEGRET | 36 | 74 | ||
KOMPOT TRUSKAWKOWY | 200 | 78 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 19- 22.06.2017.