| MENU | WAGA g | KALORIE kcal | ALERGENY | ||
| 12.02. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB | 300 | 100 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY | |
| RISOTTO Z WARZYWAMI I MIĘSEM | 244 | 390 | |||
| SOS POMIDOROWY | 150 | 168 | PROD .MLECZNY | ||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | |||
| GRUSZKA | 100 | 38 | |||
| 13.02. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 110 | SELER, GLUTEN | |
| KOTLET MIELONY | 130 | 390 | GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | ||
| MARCHEWKA Z GROSZKIEM | 100 | 70 | |||
| KOMPOT WIŚNIOWY | 200 | 78 | |||
| 14.02. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 130 | SELER, GLUTEN, PRO.MLECZNY | |
| PIEROGI Z JAGODAMI | 220 | 528 | GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY | ||
| POLEWA JOGURT GRECKI – JAGODY | 130 | 133 | PROD.MLECZNE | ||
| HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
| 15.02. | ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB | 300 | 160 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | |
| GULASZ Z INDYKA | 128 | 146 | GLUTEN | ||
| KASZA GRYCZANA | 150 | 168 | |||
| SAŁATKA Z OGÓRKÓW KISZONYCH I MARCHEWKI | 100 | 46 | |||
| KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 66 | |||
| 16.02. | ZUPA POROWA , CHLEB | 300 | 101 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY | |
| MIRUNA SMAŻONA | 110 | 300 | GLUTEN | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 150 | 150 | PROD. MLECZNY | ||
| SOS GRECKI | 90 | 85 | |||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | |||
| 
 | . | Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |