JADŁOSPIS 04 – 07.04.2018 r.

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
04.04. ZUPA JARZYNOWA, CHLEB ORKISZOWY 300 130 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY
  FASOLKA PO BRETOŃSKU 262 332  
  BUŁKA RAZOWA 50 63 GLUTEN
  KISIEL TRUSKAWKOWY WYRÓB WŁASNY 200 66  
  BANAN      140 133  
         
05.04. ZUPA BROKUŁOWA,  CHLEB WIELOZIARNISTY 300 105 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY
  BITKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM 100 187  
  KLUSKI  ŚLĄSKIE 190 288 GLUTEN
  SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY  11l0  67  
  HERBATA OWOCOWA 200 68  
         
06.04. ZUPA ZIEMNIACZANA, CHLEB  RAZOWY 300 115 SELER, GLUTEN
  RACUCHY Z JABŁKAMI 293 487 GLUTEN,PROD.MLECZNY,JAJA
  JOGURT 100 78 PROD.MLECZNE
  HERBATA OWOCOWA 200           63  
         
07.04. KAPUŚNIAK, CHLEB  ORKISZOWY 300 105 SELER,GLUTEN
  RYŻ 150 220  
  POLEWA JAGODOWA 120 130 PROD.MLECZNY
  SOKCZEK OWOCOWY 200 104  
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011