poniedziałek, 3 marca 2025
obiad / I danie
- Zupa pomidorowa z makaronem. Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler
- Chleb orkiszowy Alergeny: Zboża zawierające gluten
obiad / II danie
- Kasza jęczmienna Alergeny: Zboża zawierające gluten
- Gulasz z piersi indyka. Alergeny: Zboża zawierające gluten
- Surówka z kiszonej kapusty,marchewki , natki pietruszki.
- Herbata malinowa
obiad / deser
wtorek, 4 marca 2025
obiad / I danie
- Kapuśniak z słodkiej kapusty . Alergeny: Seler
obiad / II danie
- Ziemniaki
- Polędwica wieprzowa w sosie wałsnym.
- Mizeria ze świeżych ogórków z jogurtem naturalnym i koperkiem. Alergeny: Mleko
- Herbata z cytryną
obiad / deser
- Pomarańcza
środa, 5 marca 2025
obiad / I danie
- Zupa z zielonego groszku zabielana. Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler
- Chleb słonecznikowy Alergeny: Zboża zawierające gluten
obiad / II danie
- Ziemniaki puree Alergeny: Mleko
- Ryba Łosoś z pieca. Alergeny: Ryby łosoś
- Surówka z białej kapusty , kukurydzy ,koperku z słonecznikiem. Alergeny: mleko,jaja,
- Sok 100 % czarna porzeczka.
obiad / deser
czwartek, 6 marca 2025
obiad / I danie
- Zupa ogórkowa z ziemniakami. Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler
obiad / II danie
- Fasolka po bretońsku. Alergeny: Zboża zawierające gluten
- Bułka razowa kajzerka. Alergeny: Zboża zawierające gluten
- Kompot z wiśni.
obiad / deser
- Banan
piątek, 7 marca 2025
obiad / I danie
- Barszcz czerwony z ziemniakami i mięsem. Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler
- Chleb mieszany Alergeny: Zboża zawierające gluten
obiad / II danie
- Pierogi ruskie z masłem. Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko
- Maślanka spożywcza 0,5 % tłuszczu Alergeny: Mleko
- Woda mineralna.
obiad / deser
- Jabłko