Jadłospis 06-10.02.2017r

  MENU WAGA g KALORIE ALERGENY  
06.02 ZUPA  JARZYNOWA, CHLEB 300 115 SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE  
  MAKARON 49         167 GLUTEN  
  SOS MIĘSNO-WARZYWNY 135 248    
  SOK OWOCOWY 100% 200 94    
           
           
           
07.02 ZUPA  BROKUŁOWA, CHLEB 300 85 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  BITKA WIEPRZOWA 97 187 GLUTEN,  
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE  
  SAŁATA LODOWA Z JOGURTEM  41  47 PROD.MLECZNE  
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200 66    
           
08.02 ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB 300 107 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  MIRUNA FILET PANIEROWANY 160 282 GLUTEN,JAJA.RYBA  
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE KISIEL  – WYRÓB WŁASNY  
  SURÓWKA Z KISZONEJ  KAPUSTY 96 71    
  KISIEL  – WYRÓB WŁASNY 200 68    
           
           
09.02. KRUPNIK ,CHLEB 300 126 SELER,GLUTEN  
  GULASZ WIEPRZOWY 140 264 GLUTEN  
  KLUSKI ŚLĄSKIE 162 247 GLUTEN  
  SAŁATKA WIOSENNA 80 43 PROD.MLECZNE  
  KOMPOT 200 78    
           
10.02. ZUPA GROCHOWA,CHLEB 300 130 SELER, GLUTEN,  
  RACUCHY Z JABŁKAMI 237 442 GLUTEN JAJA,PROD.MLECZNY  
  POLEWA JOGURTOWO-MALINOWA       120 78 PROD.MLECZNY  
  HERBATA OWOCOWA       200 66    
           
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

 

JADŁOSPIS 06- 10.02.2017