MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
13.03. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB | 300 | 254 | SELER, GLUTEN, | |
MAKARON | 150 | GLUTEN | |||
POLEWA –JOGURT GRECKI Z JAGODAMI | 130 | 133 | PROD.MLECZNE | ||
SOK JABŁKOWY 100% | 200 | 94 | |||
BANAN | 140 | 130 | |||
14.03. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN, | |
BITKA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM | 97 | 187 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 157 | 276 | PROD.MLECZNE | ||
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY | 110 | 45 | |||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
15.03. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
PLACKI ZIEMNIACZANE | 242 | 479 | GLUTEN,JAJA, | ||
POLEWA SEROWO -JOGURTOWA | 100 | 176 | MROD.MLECZNE | ||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 72 | |||
JABŁKO | 135 | 62 | |||
16.03. | BARSZCZ BIAŁY,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
GULASZ Z INDYKA | 120 | 146 | |||
KOPYTKA | 190 | 150 | GLUTEN ,JAJA | ||
SAŁATA LODOWA W SOSIE WINEGRET | 36 | 74 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
CIASTKA OWSIANE Z ŻURAWINĄ | 30 | 120 | GLUTEN | ||
17.03. | KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY,CHLEB | 300 | 120 | SELER,GLUTEN. | |
JAJKO W SOSIE MUSZTARDOWYM | 130 | 120 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM | 100 | 71 | PROD.MLECZNY | ||
SOCZK OWOCOWY | 200 | 104 | |||
BATON ZBOŻOWO-OWOCOWY | 40 | 70 | GLUTEN | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 13- 17.03. 2017