Jadłospis 23-25 kwietnia

środa, 23 kwiecień 2025

obiad / I danie

  • Barszcz ukraiński z fasolą i mięsem.
    Alergeny: Mleko, Seler
  • Chleb słonecznikowy.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten

obiad / II danie

  • Racuchy drożdzowe z jabłkami.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten jaja,
  • Polewa jogurtowa z malinami.
    Alergeny: Mleko
  • Mus jabłko-truskawka. 100%
  • Lemoniada z cytryny.

obiad / deser

czwartek, 24 kwiecień 2025

obiad / I danie

  • Zupa warzywna z natką pietruszki ,zabielana.
    Alergeny: Mleko, Seler

obiad / II danie

  • Ziemniaki z koperkiem.
    Alergeny: Mleko
  • Kotlet Schabowy z pieca.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Jaja
  • Sałata zielona z jogurtem i szczypiorkiem.
    Alergeny: Mleko
  • Herbata malinowa.

obiad / deser

piątek, 25 kwiecień 2025

obiad / I danie

  • Zupa pomidorowa z makaronem.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler
  • Chleb wieloziarnisty.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten

obiad / II danie

  • Ziemniaki puree.
    Alergeny: Mleko
  • Paluszki rybne 100%.Mintaj.
    Alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja , ryba mintaj.
  • Surówka z kiszonej kapusty,marchewki, jabłka, natki pietruszki.
  • Soczek w kartoniku jabłkowy.

obiad / deser