MENU |
WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY |
||
12.02. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB | 300 | 100 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY | |
RISOTTO Z WARZYWAMI I MIĘSEM | 244 | 390 | |||
SOS POMIDOROWY | 150 | 168 | PROD .MLECZNY | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | |||
GRUSZKA | 100 | 38 | |||
13.02. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 110 | SELER, GLUTEN | |
KOTLET MIELONY | 130 | 390 | GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | ||
MARCHEWKA Z GROSZKIEM | 100 | 70 | |||
KOMPOT WIŚNIOWY | 200 | 78 | |||
14.02. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 130 | SELER, GLUTEN, PRO.MLECZNY | |
PIEROGI Z JAGODAMI | 220 | 528 | GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY | ||
POLEWA JOGURT GRECKI – JAGODY | 130 | 133 | PROD.MLECZNE | ||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
15.02. | ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB | 300 | 160 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | |
GULASZ Z INDYKA | 128 | 146 | GLUTEN | ||
KASZA GRYCZANA | 150 | 168 | |||
SAŁATKA Z OGÓRKÓW KISZONYCH I MARCHEWKI | 100 | 46 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 66 | |||
16.02. | ZUPA POROWA , CHLEB | 300 | 101 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY | |
MIRUNA SMAŻONA | 110 | 300 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 150 | 150 | PROD. MLECZNY | ||
SOS GRECKI | 90 | 85 | |||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |