MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
17.10. | ZUPA POMIDOROWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | ||
KASZA JĘCZMIENNA | 145 | 164 | |||
SAŁATKA Z OGÓRKÓW KISZONYCH | 103 | 46 | |||
JABŁKO | 135 | 62 | |||
KOMPOT | 200 | 78 | |||
18.10. | ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB | 300 | 85 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
KOTLET DROBIOWY | 128 | 146 | GLUTEN,JAJA | ||
ZIEMNIAKI | 190 | 150 | |||
SURÓWKA WIELOWARZYWNA | 140 | 91 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 66 | |||
19.10 | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB | 300 | 107 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
MIRUNA –FILET PANIEROWANY | 158 | 282 | GLUTEN,JAJA,RYBA | ||
ZIEMNIAKI | 190 | 150 | |||
SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI | 150 | 71 | |||
KISIEL – WYRÓB WŁASNY | 200 | 72 | |||
20.10. | ROSÓŁ Z MAKARONEM,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN | |
KOTLET MIELONY | 126 | 365 | JAJA ,GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE, | ||
SAŁATKA Z BURACZKÓW | 130 | 100 | |||
KOMPOT | 200 | 78 | |||
21.10. | BARSZCZ CZERWONY,CHLEB | 300 | 85 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
PIEROGI RUSKIE | 224 | 403 | GLUTEN JAJA,PROD.MLECZNY | ||
MAŚLANKA | 120 | 41 | PROD.MLECZNY | ||
WODA MINERALNA | 500 | 0 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 17- 21.10. 2016