MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | |
31.10. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE |
MAKARON | 149 | 254 | GLUTEN | |
POLEWA JOGURTOWO – TRUSKAWKOWA | 120 | 78 | PROD.MLECZNE | |
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 78 | ||
02.11. | ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB | 300 | 85 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE |
RYŻ ZAPIEKANY Z JABŁKAMI | 140 | 264 | ||
JOGURT GRECKI Z MALINAMI | 120 | 168 | PROD.MLECZNY | |
SOK 100% | 200 | 80 | ||
03.11 | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 107 | SELER, GLUTEN, |
BIGOS Z MIĘSEM I KAPUSTĄ | 300 | 303 | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | ||
KISIEL – WYRÓB WŁASNY | 200 | 71 | ||
GRUSZKA | 150 | 100 | ||
04.11. | ZUPA GROCHOWA,CHLEB | 300 | 126 | SELER,GLUTEN |
MIRUNA SMAŻONA SAUTE | 100 | 225 | RYBA | |
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE, | |
SOS GRECKI- WARZYWA Z POMIDORAMIl | 90 | 85 | ||
KOMPOT | 200 | 78 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 31.10- 04.11.2016