Jadłospis 21-25.11.2016r

  MENU WAGA g KALORIE ALERGENY  
21.11. ZUPA  BROKUŁOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE  
   MAKARON     SPAGETTI 50         167 GLUTEN  
  SOS WARZYWNO -MIĘSNY 135 248    
  HERBATA OWOCOWA 200 68    
  BANAN 140 133    
           
           
 22.11. ZUPA  PIECZARKOWA,   CHLEB 300 94 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  GULASZ Z INDYKA 128 146 GLUTEN  
   KOPYTKA 157 276 GLUTEN,JAJA  
  SURÓWKA WIELOWARZYWNA  140  90    
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78    
           
23.11. KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ, CHLEB 300 70 SELER, GLUTEN,  
  MIRUNA PANIEROWANA 158 282 GLUTEN,JAJA, RYBA  
  ZIEMNIAKI 190 150    
  SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI 150 87    
  KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY 200 72    
           
           
24.11. KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY,CHLEB 300 107 SELER,GLUTEN,  
  RISOTTO Z WARZYWAMI I MIĘSEM 244 390    
  SOS POMIDOROWY 60 150 PROD.MLECZNE  
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 106    
  POMARAŃCZA       120 53    
           
           
25.11. BARSZCZ CZERWONY,CHLEB 300 120 SELER,GLUTEN.PROD.MLECZNE  
  PIEROGI RUSKIE       224 403 JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  MAŚLANKA       120 41 PROD.MLECZNE  
  WODA MINERALNA 500 0    
           
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

 

JADŁOSPIS 21- 25.11. 2016