MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
28.11. | ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, CHLEB | 300 | 125 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
KASZA JĘCZMIENNA | 145 | 164 | |||
MIĘSO WIEPRZOWE DUSZONE Z WARZYWAMI | 135 | 248 | |||
SAŁATA Z SOSEM WINEGRET | 40 | 74 | |||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 78 | |||
GRUSZKA | 150 | 108 | |||
29.11. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 129 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
BITKA WIEPRZOWA | 97 | 187 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
BUKIET WARZYW | 100 | 51 | |||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
30.11. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB | 300 | 160 | SELER, GLUTEN, | |
RACUCHY Z JABŁKAMI | 290 | 487 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNE | ||
POLEWA JOGURTOWO – JAGODOWA | 120 | 80 | PROD.MLECZNE | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 78 | |||
01.12. | ZUPA JARZYNOWA,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
KLUSKI ŚLĄSKIE NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 390 | GLUTEN,JAJA, | ||
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY | 122 | 86 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 66 | |||
02.12. | ZUPA KOPERKOWA,CHLEB | 300 | 120 | SELER,GLUTEN.PROD.MLECZNE | |
MIRUNA SMAŻONA | 110 | 225 | JAJA,GLUTEN,RYBA | ||
SOS GRECKI | 90 | 85 | |||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 75 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 28.11- 02.12. 2016
MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
28.11. | ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, CHLEB | 300 | 125 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
KASZA JĘCZMIENNA | 145 | 164 | |||
MIĘSO WIEPRZOWE DUSZONE Z WARZYWAMI | 135 | 248 | |||
SAŁATA Z SOSEM WINEGRET | 40 | 74 | |||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 78 | |||
GRUSZKA | 150 | 108 | |||
29.11. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 129 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
BITKA WIEPRZOWA | 97 | 187 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
BUKIET WARZYW | 100 | 51 | |||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
30.11. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB | 300 | 160 | SELER, GLUTEN, | |
RACUCHY Z JABŁKAMI | 290 | 487 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNE | ||
POLEWA JOGURTOWO – JAGODOWA | 120 | 80 | PROD.MLECZNE | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 78 | |||
01.12. | ZUPA JARZYNOWA,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
KLUSKI ŚLĄSKIE NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 390 | GLUTEN,JAJA, | ||
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY | 122 | 86 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 66 | |||
02.12. | ZUPA KOPERKOWA,CHLEB | 300 | 120 | SELER,GLUTEN.PROD.MLECZNE | |
MIRUNA SMAŻONA | 110 | 225 | JAJA,GLUTEN,RYBA | ||
SOS GRECKI | 90 | 85 | |||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 75 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 28.11- 02.12. 2016