MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
16.01. | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | ||
RYŻ NA SYPKO | 152 | 220 | |||
SAŁATA Z SOSEM WINEGRET | 36 | 74 | |||
CIASTKO ZBOŻOWE BELVITA | 50 | 220 | GLUTEN | ||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 70 | |||
17.01. | ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB | 300 | 85 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKA | 300 | 568 | GLUTEN, | ||
KISIEL TRUSKAWKOWY –WYRÓB WŁASNY | 200 | 66 | |||
MANDARYNKA | 110 | 46 | |||
18.01. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 107 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | |
PIEROGI Z JAGODAMI | 227 | 530 | GLUTEN,JAJA | ||
POLEWA JOGURTOWO -OWOCOWA | 130 | 69 | PROD.MLECZNY | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 70 | |||
19.01. | ZUPA POMIDOROWA ZMAKARONEM,CHLEB | 300 | 126 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY | |
KOTLET MIELONY | 127 | 365 | GLUTEN,JAJA | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE, | ||
SAŁATKA Z BURACZKÓW | 130 | 106 | |||
KOMPOT | 200 | 78 | |||
20.01. | ZUPA GROCHOWA,CHLEB | 300 | 130 | SELER, GLUTEN, | |
PIEROGI LENIWE | 237 | 442 | GLUTEN JAJA,PROD.MLECZNY | ||
MARCHEWKA Z JABŁKIEM | 130 | 60 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 70 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 16 – 20.01. 2017