Jadłospis 27-31.03.2017r

s MENU WAGA g KALORIE ALERGENY  
27.03. ZUPA  KOPERKOWA, CHLEB 300 254 SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE  
  RISOTTO Z WARZYWAMI  I Z MIĘSEM 244 390    
  SOS POMIDOROWY 60 30 PROD.MLECZNE  
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200 60    
  JABŁKO 135 60    
           
           
28.03. KRUPNIK, CHLEB 300 94 SELER,GLUTEN,  
  KOTLET MIELONY 127 365 GLUTEN  
  ZIEMNIAKI PUREE 157 276 PROD.MLECZNE  
  MIZERIA – OGÓRKI  Z JOGURTEM GRECKIM  110  40 PROD.MLECZNY  
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78    
           
29.03. ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB 300         100 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  PIEROGI Z JAGODAMI 242 479 GLUTEN,JAJA,  
  POLEWA  MALINOWO -JOGURTOWA 90 76 MROD.MLECZNE  
  HERBATA OWOCOWA 200 70    
           
           
           
30.03. ZUPA PIECZARKOWA,CHLEB 300 94 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE  
  GULASZ Z  WIEPRZOWY 140 264 GLUTEN  
  ZIEMNIAKI 190 150    
  SURÓWKA WIELOWARZYWNA 136 90    
  KISIEL TRUSKAWKOWY –WYRÓB WŁASNY 200 68    
  BATON  -ŻURAWINOWA Z TRUSKAWKĄ 40 70    
           
31.03. ZUPA GROCHOWA,CHLEB 300 120 SELER,GLUTEN.  
  FILET Z MIRUNY PANIEROWANY 158 282 JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE,RYBA  
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE  
  SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 100           71    
  KOMPOT JABŁKOWY 200 58    
           
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

 

JADŁOSPIS 27- 31.03.2017