| MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
| 19.04. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE |
| NALEŚNIKI Z SEREM | 237 | 530 | GLUTEN,JAJA,PROD.MLECZNE | |
| POLEWA JOGURTOWO-TRUSKAWKOWA | 130 | 69 | PROD.MLECZNE | |
| HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 62 | ||
| CIASTKO ZBOŻOWE | 50 | 145 | GLUTEN | |
| 20.04. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN |
| BITKA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM | 100 | 187 | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
| SAŁATKA WIOSENNA | 80 | 56 | ||
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
| 21.04. | ZUPA FASOLOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN, |
| FILET Z MIRUNY PANIEROWANY | 158 | 282 | GLUTEN,JAJA,RYBA | |
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
| SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY | 100 | 72 | ||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | ||
|
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 19.04.- 21.04. 2017.