Jadłospis 19-21.04.2017r

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
19.04. ZUPA JARZYNOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE
  NALEŚNIKI Z SEREM 237         530 GLUTEN,JAJA,PROD.MLECZNE
  POLEWA JOGURTOWO-TRUSKAWKOWA 130 69 PROD.MLECZNE
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY       200 62  
  CIASTKO ZBOŻOWE 50 145 GLUTEN
         
         
20.04. KRUPNIK, CHLEB 300 94 SELER,GLUTEN
  BITKA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM 100 187  
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE
  SAŁATKA WIOSENNA  80  56  
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78  
         
21.04. ZUPA FASOLOWA, CHLEB 300 70 SELER, GLUTEN,
  FILET Z MIRUNY PANIEROWANY 158 282 GLUTEN,JAJA,RYBA
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE
  SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 100 72  
  HERBATA OWOCOWA 200 68  
         
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

JADŁOSPIS 19.04.- 21.04. 2017.