| MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
| 04.05. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE |
| GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | ||
| MAKARON | 150 | 254 | GLUTEN | |
| BUKIET WARZYW | 100 | 62 | ||
| HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 78 | ||
| BATON ZBOŻOWY | 40 | 70 | ||
| 05.05. | ZUPA ZIEMNIACZANA, CHLEB | 300 | 110 | SELER,GLUTEN |
| RYŻ NA SYPKO | 150 | 220 | ||
| POLEWA JAGODOWO-JOGURTOWA | 130 | 150 | PROD.MLECZNE | |
| CIASTKA OWSIANE | 40 | 72 | GLUTEN | |
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
|
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 04.05.- 05.05. 2017.
