Jadłospis 04-05.05.2017r

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
04.05. ZUPA JARZYNOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE
  GULASZ WIEPRZOWY 140         264  
  MAKARON 150 254 GLUTEN
  BUKIET WARZYW       100 62  
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200 78  
  BATON ZBOŻOWY 40 70  
         
05.05. ZUPA ZIEMNIACZANA, CHLEB 300 110 SELER,GLUTEN
  RYŻ NA SYPKO 150 220  
  POLEWA JAGODOWO-JOGURTOWA 130 150 PROD.MLECZNE
  CIASTKA OWSIANE  40  72 GLUTEN
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78  
         
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

JADŁOSPIS 04.05.- 05.05. 2017.