MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
15.05. | ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
RISOTTO Z WARZYWAMI I MIĘSEM | 244 | 390 | |||
SOS POMIDOROWY | 60 | 30 | GLUTEN.PROD.MLECZNE | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 60 | |||
16.05. | KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN | |
KOTLET Z PIERSI KURCZAKA | 119 | 221 | GLUTEN ,JAJA | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
MIZERIA ZE SWIEŻYCH OGÓRKÓW Z JOGURTEM | 110 | 45 | PROD.MLECZNY | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
17.05. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN | |
JAJKO GOTOWANE W SOSIE KOPERKOWYM | 140 | 479 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNY | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 176 | PROD.MLECZNE | ||
FASOLKA SZPARAGOWA | 90 | 72 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY –WYRÓB WŁASNY | 200 | 62 | |||
18.05. | ROSÓŁ Z MAKARONEM,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN | |
KOTLET MIELONY | 127 | 365 | JAJA.GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI | 190 | 150 | |||
MARCHEWKA GOTOWANA | 100 | 41 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
19.05. | ZBARSZCZ CZERWONY,CHLEB | 300 | 100 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
PIEROGI RUSKIE | 224 | 400 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE | ||
MAŚLANKA | 120 | 41 | PROD.MLECZNE | ||
SOK 100% | 200 | 94 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 15- 19.05. 2017