| MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | ||
| 15.05. | ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
| RISOTTO Z WARZYWAMI I MIĘSEM | 244 | 390 | |||
| SOS POMIDOROWY | 60 | 30 | GLUTEN.PROD.MLECZNE | ||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 60 | |||
| 16.05. | KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN | |
| KOTLET Z PIERSI KURCZAKA | 119 | 221 | GLUTEN ,JAJA | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
| MIZERIA ZE SWIEŻYCH OGÓRKÓW Z JOGURTEM | 110 | 45 | PROD.MLECZNY | ||
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
| 17.05. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN | |
| JAJKO GOTOWANE W SOSIE KOPERKOWYM | 140 | 479 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNY | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 176 | PROD.MLECZNE | ||
| FASOLKA SZPARAGOWA | 90 | 72 | |||
| KISIEL TRUSKAWKOWY –WYRÓB WŁASNY | 200 | 62 | |||
| 18.05. | ROSÓŁ Z MAKARONEM,CHLEB | 300 | 107 | SELER,GLUTEN | |
| KOTLET MIELONY | 127 | 365 | JAJA.GLUTEN | ||
| ZIEMNIAKI | 190 | 150 | |||
| MARCHEWKA GOTOWANA | 100 | 41 | |||
| HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 68 | |||
| 19.05. | ZBARSZCZ CZERWONY,CHLEB | 300 | 100 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
| PIEROGI RUSKIE | 224 | 400 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE | ||
| MAŚLANKA | 120 | 41 | PROD.MLECZNE | ||
| SOK 100% | 200 | 94 | |||
| 
 | . | Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 | 
JADŁOSPIS 15- 19.05. 2017