| MENU | WAGA g | KALORIE kcal | ALERGENY | |
| 26.02. | ŻUREK Z KIEŁBASĄ, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 125 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | 
| GULASZ Z INDYKA | 140 | 220 | ||
| KASZA PĘCZAK | 150 | 166 | ||
| SURÓWKA WIELOWARZYWNA | 136 | 83 | ||
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 68 | ||
| 27 .02. | ZUPA GROCHOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 105 | SELER,GLUTEN | 
| PIEROGI LENIWE | 295 | 325 | GLUTEN,JAJA,PROD.MLECZNY | |
| MARCHEWKA Z JABŁKIEM | 130 | 60 | ||
| KISIEL MALINOWY | 200 | 66 | ||
| 28.02. | ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB RAZOWY | 300 | 92 | SELER, GLUTEN,PRO.MLECZNY | 
| KOTLET RYBNY | 139 | 250 | GLUTEN,PROD.MLECZNY,JAJA,RYBA | |
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
| SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ | 100 | 71 | ||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 63 | ||
| 01.03. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 105 | SELER,GLUTEN,PROD MLECZNY | 
| SCHAB W SOSIE WŁASNYM | 130 | 268 | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 150 | 190 | PROD.MLECZNY | |
| BROKUŁY GOTOWANE NA PARZE Z MASŁEM | 60 | 34 | PROD.MLECZNY | |
| KOMPOT WIŚNIOWY | 200 | 68 | ||
| 02.03. | BARSZCZ CZERWONY, CHLEB | 300 | 100 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY | 
| PIEROGI RUSKIE | 224 | 400 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNY | |
| MAŚLANKA | 200 | 68 | PROD.MLECZNY | |
| SOCZEK OWOCOWY | 200 | 104 | ||
| 03.03. | KAPUŚNIAK Z KISZONEJ, CHLEB WIELOZIARNISTY | 295 | 126 | GLUTEN,SELER | 
| MAKARON | 150 | 254 | GLUTEN | |
| POLEWA JOGURTOWO- JAGODOWA | 130 | 133 | PROD.MLECZNY | |
| SOK JABŁKOWY 100% | 200 | 94 | ||
| 
 | . | Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |