JADŁOSPIS 26 – 28.03.2018 r.

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
26.03. ZUPA  KALAFIOROWA , CHLEB ORKISZOWY 300 100 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY
  PIEROGI  RUSKIE 224 403 GLUTEN,PROD.MLECZNY,JAJA
  MAŚLANKA 200 68 PROD. MLECZNY
  SOCZEK WIELOOWOCOWY 200 104  
         
 27.03 ZUPA JARZYNOWA,  CHLEB WIELOZIARNISTY 300 105 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY
  GULASZ Z INDYKA 148 205  
  ZIEMNIAKI 190 150  
  SAŁATKA WIOSENNA  100  63 PROD.MLECZNY
  KOMPOT 200 63  
         
28.03. ZUPA FASOLOWA , CHLEB RAZOWY 300 92 SELER, GLUTEN
  MAKARON 149 254 GLUTEN
  POLEWA JOGURTOWO – JAGODOWA 120 78 PROD.MLECZNE
  HERBATA OWOCOWA 200           78  
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011