| MENU | WAGA g | KALORIE kcal | ALERGENY | |
| 21.05. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 100 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | 
| FILET Z INDYKA W SOSIE | 148 | 164 | ||
| KASZA JĘCZMIENNA | 145 | 164 | ||
| SURÓWKA Z KAPUSTY, MARCHEWKI, PAPRYKI | 100 | 46 | ||
| KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 68 | ||
| 22 .05. | ZUPA JARZYNOWA , CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 105 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | 
| GOŁĄBKI Z RYŻEM I MIĘSEM | 300 | 409 | ||
| SOS PIECZARKOWY | 74 | 64 | PROD.MLECZNE | |
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | ||
| 23.05. | KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ, CHLEB RAZOWY | 300 | 92 | SELER, GLUTEN | 
| MIRUNA PANIEROWANA | 168 | 289 | GLUTEN,PROD.MLECZNY,JAJA,RYBA | |
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
| SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ | 100 | 71 | ||
| SOCZEK | 200 | 63 | ||
| 24.05. | ZUPA POROWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 105 | SELER,GLUTEN.PROD MLECZNE | 
| POLĘDWICA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM | 130 | 222 | ||
| ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | |
| MIZERIA ZE SWIEŻYCH OGÓRKÓW – JOGURT | 50 | 74 | PROD.MLECZNY | |
| KISIEL MALINOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 68 | ||
| 25.05. | ZUPA FASOLOWA, CHLEB | 300 | 190 | SELER,GLUTEN | 
| PIEROGI LENIWE | 295 | 412 | GLUTEN,JAJA, PROD.MLECZNY | |
| MARCHEW Z JABŁKIEM | 130 | 60 | ||
| WODA MINERALNA | 500 | 0 | ||
| 
 | . | Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |