jadłospis 31.10 – 04.11.2016r.

  MENU WAGA g KALORIE ALERGENY
31.10. ZUPA  JARZYNOWA, CHLEB 300 115 SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE
  MAKARON 149        254 GLUTEN
  POLEWA JOGURTOWO – TRUSKAWKOWA 120 78 PROD.MLECZNE
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200 78  
         
         
         
02.11. ZUPA  KALAFIOROWA, CHLEB 300 85 SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE
  RYŻ ZAPIEKANY Z JABŁKAMI 140 264  
   JOGURT GRECKI Z MALINAMI 120 168 PROD.MLECZNY
  SOK 100%  200  80  
         
         
03.11 KRUPNIK, CHLEB 300 107 SELER, GLUTEN,
  BIGOS Z MIĘSEM I KAPUSTĄ 300 303  
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150  
  KISIEL  – WYRÓB WŁASNY 200 71  
  GRUSZKA 150 100  
         
         
04.11. ZUPA GROCHOWA,CHLEB 300 126 SELER,GLUTEN
  MIRUNA SMAŻONA SAUTE 100 225 RYBA
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNE,
  SOS GRECKI- WARZYWA Z POMIDORAMIl 90 85  
  KOMPOT 200 78  
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

JADŁOSPIS 31.10- 04.11.2016