s | MENU | WAGA g | KALORIE | ALERGENY | |
27.03. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB | 300 | 254 | SELER,GLUTEN, PROD.MLECZNE | |
RISOTTO Z WARZYWAMI I Z MIĘSEM | 244 | 390 | |||
SOS POMIDOROWY | 60 | 30 | PROD.MLECZNE | ||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 60 | |||
JABŁKO | 135 | 60 | |||
28.03. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN, | |
KOTLET MIELONY | 127 | 365 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 157 | 276 | PROD.MLECZNE | ||
MIZERIA – OGÓRKI Z JOGURTEM GRECKIM | 110 | 40 | PROD.MLECZNY | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | |||
29.03. | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB | 300 | 100 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
PIEROGI Z JAGODAMI | 242 | 479 | GLUTEN,JAJA, | ||
POLEWA MALINOWO -JOGURTOWA | 90 | 76 | MROD.MLECZNE | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 70 | |||
30.03. | ZUPA PIECZARKOWA,CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNE | |
GULASZ Z WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | ||
ZIEMNIAKI | 190 | 150 | |||
SURÓWKA WIELOWARZYWNA | 136 | 90 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY –WYRÓB WŁASNY | 200 | 68 | |||
BATON -ŻURAWINOWA Z TRUSKAWKĄ | 40 | 70 | |||
31.03. | ZUPA GROCHOWA,CHLEB | 300 | 120 | SELER,GLUTEN. | |
FILET Z MIRUNY PANIEROWANY | 158 | 282 | JAJA,GLUTEN,PROD.MLECZNE,RYBA | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | ||
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY | 100 | 71 | |||
KOMPOT JABŁKOWY | 200 | 58 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 27- 31.03.2017