MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
19.04. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNE |
NALEŚNIKI Z SEREM | 237 | 530 | GLUTEN,JAJA,PROD.MLECZNE | |
POLEWA JOGURTOWO-TRUSKAWKOWA | 130 | 69 | PROD.MLECZNE | |
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 62 | ||
CIASTKO ZBOŻOWE | 50 | 145 | GLUTEN | |
20.04. | KRUPNIK, CHLEB | 300 | 94 | SELER,GLUTEN |
BITKA WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM | 100 | 187 | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
SAŁATKA WIOSENNA | 80 | 56 | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
21.04. | ZUPA FASOLOWA, CHLEB | 300 | 70 | SELER, GLUTEN, |
FILET Z MIRUNY PANIEROWANY | 158 | 282 | GLUTEN,JAJA,RYBA | |
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNE | |
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY | 100 | 72 | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |
JADŁOSPIS 19.04.- 21.04. 2017.