MENU |
WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY |
|
19.02. | KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY,CHLEB RAZOWY | 300 | 150 | SELER, GLUTEN |
GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | |
KLUSKI ŚLĄSKIE | 200 | 288 | GLUTEN, JAJA | |
BUKIET WARZYW-BROKUŁ, MARCHEW, KALAFIOR | 100 | 51 | ||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 78 | ||
CIASTKA ZBOŻOWE | 50 | 218 | GLUTEN | |
20.02. | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 105 | SELER,GLUTEN, PROD. MLECZNY |
FASOLKA PO BRETOŃSKU | 297 | 568 | ||
KAJZERKA RAZOWA | 50 | 40 | GLUTEN | |
HERBATA HIBISKUS, DZIKA RÓŻA | 200 | 78 | ||
BATON KINDER BUENO | 22 | 121 | KAKAO, PROD.MLECZNY,GLUTEN | |
21.02. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 92 | SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNE |
PLACKI ZIEMNIACZANE | 242 | 479 | JAJA,GLUTEN | |
SER BIAŁY Z JOGURTEM GRECKIM | 90 | 141 | PROD.MLECZNY | |
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 74 | ||
JABŁKO | 120 | 66 | ||
22.02. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 119 | SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNY |
KOTLET Z PIERSI KURCZAKA | 129 | 231 | GLUTEN, JAJA, | |
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD.MLECZNY | |
SAŁATKA WIOSENNA Z JOGURTEM GRECKIM | 81 | 58 | PROD.MLECZNY | |
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 68 | ||
MANDARYNKI | 100 | 52 | ||
23.02. | KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 101 | SELER, GLUTEN |
MIRUNA PANIEROWANA | 158 | 282 | GLUTEN, JAJA, RYBA | |
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD. MLECZNY | |
SURÓWKA Z KAPUSTY, MARCHWI, KUKURYDZY | 100 | 45 | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 78 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |