MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
15.01. ZUPA JARZYNOWA , CHLEB 300 125 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY
  GULASZ Z  INDYKA       128 146
  KASZA GRYCZANA 150 168
  SURÓWKA WIELOWARZYWNA 41 46 PROD.MLECZNY
  KISIEL TRUSKAWKOWY WYRÓB WŁASNY       120 53
  POMARAŃCZA 270 38
 
 16.01. ROSÓŁ Z MAKARONEM, CHLEB 300 144 SELER,GLUTEN
  KOTLET Z PIERSI KURCZAKA 130 231 GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD.MLECZNY
  SAŁATKA Z BURACZKÓW 130  106
  HERBATA  OWOCOWA 200 68
 
17.01. BARSZCZ CZERWONY, CHLEB 300 140 SELER, GLUTEN, PRO.MLECZNY
  PIEROGI RUSKIE 224 403 GLUTEN, JAJA, PROD.MLECZNY
  MAŚLANKA 200 68 PROD.MLECZNE
  SOK WIELOOWOCOWY 200 108
   
18.01. ZUPA GROCHOWA, CHLEB 300 160 SELER, GLUTEN
  NALEŚNIKI Z SEREM 240 442 PROD.MLECZNY, GLUTEN, JAJA
  POLEWA MALINOWA, JOGURT GRECKI 120 80 PROD.MLECZNY
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 78
  BANAN       140 133
 
19.01. ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB 300 92 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY
  MIRUNA – FILET PANIEROWANY       160 300 GLUTEN, PROD.MLECZNY, JAJA
  ZIEMNIAKI PUREE       150 150 PROD.MLECZNY
  SAŁATA LODOWA, RZODKIEWKA, SZCZYPIOREK, JOGURT GRECKI 80        43 PROD.MLECZNY
  HERBATA OWOCOWA 200 68
  MANDARYNKA 110            46
 

 

 

.

 

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

 

Jadłospis w pdf.