MENU |
WAGA g | KALORIE |
ALERGENY |
||
22.01. | ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNY | |
GULASZ WIEPRZOWY | 140 | 264 | GLUTEN | ||
RYŻ | 100 | 196 | |||
MARCHEWKA „MINI’’ GOTOWANA | 100 | 69 | |||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 48 | |||
23.01. | KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ, CHLEB | 300 | 92 | SELER, GLUTEN | |
KOTLET SCHABOWY | 130 | 390 | GLUTEN, JAJA, PROD. MLECZNY | ||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD. MLECZNY | ||
KAPUSTA GOTOWANA | 130 | 106 | |||
KOMPOT WIELOOWOCOWY | 200 | 68 | |||
GRUSZKA | 130 | 60 | |||
24.01. | ZUPA FASOLOWA, CHLEB | 300 | 115 | SELER, GLUTEN | |
PIEROGI LENIWE | 220 | 403 | GLUTEN, PROD. MLECZNY, JAJA | ||
MARCHEWKA Z JABŁKIEM | 130 | 60 | |||
HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY | 200 | 45 | |||
POMARAŃCZA | 250 | 106 | |||
25.01. | ZUPA POROWA, CHLEB | 300 | 179 | SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNY | |
PULPET W SOSIE PIECZARKOWYM | 130 | 430 | GLUTEN | ||
KASZA PĘCZAK | 60 | 196 | |||
SURÓWKA WIELOWARZYWNA | 138 | 91 | |||
KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY | |||||
26.01. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 100 | SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNE | |
KOTLET RYBNY | 139 | 250 | RYBA, GLUTEN, JAJKO | ||
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ | 100 | 71 | |||
ZIEMNIAKI PUREE | 190 | 150 | PROD. MLECZNY | ||
SOCZEK OWOCOWY | 200 | 78 | |||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |