Jadłospis 22-26.01.2018 r.

 

MENU

WAGA g KALORIE

ALERGENY

22.01. ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNY
  GULASZ WIEPRZOWY 140         264 GLUTEN
  RYŻ 100 196
  MARCHEWKA „MINI’’ GOTOWANA 100 69
  HERBATA OWOCOWA       200 48
 
 23.01. KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ, CHLEB 300 92 SELER, GLUTEN
  KOTLET SCHABOWY 130 390 GLUTEN, JAJA, PROD. MLECZNY
  ZIEMNIAKI PUREE 190 150 PROD. MLECZNY
  KAPUSTA GOTOWANA  130 106
  KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 68
  GRUSZKA 130 60
 
24.01. ZUPA FASOLOWA, CHLEB 300 115 SELER, GLUTEN
  PIEROGI LENIWE 220 403 GLUTEN, PROD. MLECZNY, JAJA
  MARCHEWKA Z JABŁKIEM 130 60
  HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY 200 45
  POMARAŃCZA 250 106
   
25.01. ZUPA POROWA, CHLEB 300 179 SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNY
  PULPET W SOSIE PIECZARKOWYM       130 430 GLUTEN
  KASZA PĘCZAK 60 196
  SURÓWKA WIELOWARZYWNA 138 91
  KISIEL TRUSKAWKOWY – WYRÓB WŁASNY
 
26.01. ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB 300 100 SELER, GLUTEN, PROD. MLECZNE
  KOTLET RYBNY       139 250 RYBA, GLUTEN, JAJKO
  SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ       100 71
  ZIEMNIAKI PUREE 190         150 PROD. MLECZNY
  SOCZEK OWOCOWY 200           78
 

 

 

.

 

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011

One thought on “Jadłospis 22-26.01.2018 r.

Comments are closed.