| MENU | WAGA g | KALORIE kcal | ALERGENY | |
| 16.04. | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 130 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY | 
| BITKA WIEPRZOWA W SOSIE | 100 | 187 | ||
| MAKARON RAZOWY | 150 | 220 | GLUTEN | |
| BROKUŁY Z MASŁEM | 100 | 66 | ||
| SOK 100 % | 200 | 94 | ||
| 17 .04. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 105 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY | 
| KLUSKI ŚLĄSKIE NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 530 | GLUTEN | |
| SURÓWKA Z KAPUSTY, KUKURYDZA, PAPRYKA | 110 | 55 | ||
| HERBATA OWOCOWA | 200 | 67 | ||
| 
 | . | Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |