MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
16.04. | ZUPA OGÓRKOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 130 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY |
BITKA WIEPRZOWA W SOSIE | 100 | 187 | ||
MAKARON RAZOWY | 150 | 220 | GLUTEN | |
BROKUŁY Z MASŁEM | 100 | 66 | ||
SOK 100 % | 200 | 94 | ||
17 .04. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 105 | SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY |
KLUSKI ŚLĄSKIE NADZIEWANE MIĘSEM | 227 | 530 | GLUTEN | |
SURÓWKA Z KAPUSTY, KUKURYDZA, PAPRYKA | 110 | 55 | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 67 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |