JADŁOSPIS 16 – 17.04.2018 r.

  MENU WAGA g KALORIE

kcal

ALERGENY
16.04. ZUPA  OGÓRKOWA, CHLEB ORKISZOWY 300 130 SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY
  BITKA WIEPRZOWA W SOSIE 100 187  
  MAKARON RAZOWY 150 220 GLUTEN
  BROKUŁY Z MASŁEM 100 66  
  SOK 100 %       200 94  
         
17 .04. ZUPA KOPERKOWA, CHLEB WIELOZIARNISTY 300 105 SELER, GLUTEN, PROD.MLECZNY
  KLUSKI  ŚLĄSKIE  NADZIEWANE  MIĘSEM 227 530 GLUTEN
  SURÓWKA Z  KAPUSTY, KUKURYDZA, PAPRYKA 110 55  
  HERBATA OWOCOWA 200  67  
 

 

 

.

     

Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011