MENU | WAGA g | KALORIE
kcal |
ALERGENY | |
25.06. | ZUPA KOPERKOWA, CHLEB ORKISZOWY | 300 | 100 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY |
GULASZ Z INDYKA | 148 | 197 | ||
KASZA GRYCZANA | 150 | 220 | ||
SURÓWKA Z KISZONYCH OGÓRKÓW | 100 | 34 | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | ||
26 .06. | ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB WIELOZIARNISTY | 300 | 159 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY |
KOTLET RYBNY | 130 | 178 | GLUTEN,JAJA,RYBA | |
MŁODE ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM | 200 | 140 | ||
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY | 100 | 20 | ||
KOMPOT TRUSKAWKOWY | 200 | 68 | ||
27.06. | ZUPA BROKUŁOWA, CHLEB RAZOWY | 300 | 92 | SELER, GLUTEN,PROD.MLECZNY |
SOS WARZYWNO – MIĘSNY | 144 | 237 | ||
MAKARON RAZOWY | 145 | 150 | GLUTEN | |
BUKIET WARZYW | 100 | 71 | ||
HERBATA OWOCOWA | 200 | 68 | ||
MUS OWOCOWY | 100 | 76 | ||
27.06 | Półkolonia – suchy prowiant | |||
28.06. | ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, CHLEB | 300 | 119 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY |
KOTLET SCHABOWY | 120 | 295 | JAJA,GLUTEN | |
MŁODE ZIEMNIAKI | 200 | 140 | ||
MŁODA KAPUSTA GOTOWANA | 120 | 90 | ||
KISIEL MALINOWY – WYRÓB WŁASNY | 200 | 68 | ||
29.06. | ZUPA JARZYNOWA, CHLEB | 300 | 130 | SELER,GLUTEN,PROD.MLECZNY |
NALEŚNIKI Z SEREM | 240 | 442 | GLUTEN,JAJA,PROD.MLECZNY | |
POLEWA – JAGODY,JOGURT GRECKI | 120 | 78 | PROD.MLECZNY | |
HERBATA OWOCOWA | 500 | 68 | ||
|
. |
Dla Rodziców i Opiekunów: Informacja o alergenach w żywności przekazana jest wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 |